073-444 57 76info@halsopromotion.com

Tjänster

Tjänsteutbud

Avslappningsmassage
Den mjuka massagen passar alla och hjälper dig med bl.a ökad blodcirkulation, minskar eller tar bort huvudvärk, stärker immunförsvaret.

Kbt/Act- Coaching
Du måste inte må dåligt för att boka tid för samtal. Tänk istället att du kan må ännu bättre. Du kommer hitta en inre styrka, som du trodde inte fanns.

Hälsovägledning
Ett samtal där vi går igenom din nuvarande situation och vad du vill förändra. Vi går igenom din nuvarande kost, fysisk aktivitet och livssituation.

Skogsbad
Skogsbadsvandring skiljer sig på flera sätt från den vanliga naturvandringen för vi saktar ner vårt tempo betydligt och får en närvaro med upplevelser.

Utenatt – en natt under stjärnorna
Forskningen visar att vi sover som bäst när vi har det svalt. Att sova ute under stjärnorna och att andas den krispiga luften är som massage för själen.

Familjeäventyr – sova under stjärnorna
Ta med familjen på ett äventyr i skogen. Forskningen visar att barnen slappnar av mer till naturens ljud. Ni kommer gungas till sömns i hängmattorna.

Mindfulness/Meditation
Har du någon gång kommit på dig själv stående framför kylskåpsdörren med en påse chips i handen, utan att veta hur du egentligen hamnade där?

Ergonova Gungstol
En lugnande upplevelse där gung och musikprogrammen är anpassade till varandra och bidrar till en djupgående återhämtning av kropp och själ.

Natur SPA
En halvdag i den läkande och återhämtande naturen. Vi garanterar en ny upplevelse för kropp och själ. Natur spa är anpassat efter den rådande situation av covid-19.

Finner du någon av mina tjänster intressant och vill läsa mer? Du är varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad jag erbjuder. HÄR kan du även läsa mer om mina tjänster. Coachning&Friskvård = Hälsopromotion Halmstad, för ett stärkt välmående och en god hälsa.