Massage och hälsovägledning

hälsocoach

Hälsovägledning

Ibland behöver man hjälp för att förbättra sin hälsa. Var inte rädd för att be om hjälp. Här är två olika behandlingar som kan hjälpa dig i vägen mot en bättre hälsa. 

Kbt/Act- Coaching
Du måste inte må dåligt för att boka tid för samtal. Tänk istället att du kan må ännu bättre. Du kommer hitta en inre styrka, som du trodde inte fanns.

Hälsovägledning
Ett samtal där man går igenom din nuvarande situation och vad du vill förändra. Ni går igenom din nuvarande kost, fysisk aktivitet och livssituation.

Stressa ner för din hälsa

Vad kan du göra för att förbättra din hälsa. Det finns mängder med saker som du kan göra för din hälsa. En sak som tär på kroppen är stress så att hitta ett lugn och varva ner är väldigt viktigt i dagens stressade samhälle. Här nedan får du några exempel på vad du kan göra för att stressa ner. 

 

Skogsbad

Skogsbadsvandring skiljer sig på flera sätt från den vanliga naturvandringen för här saktar man ner tempot betydligt och får en närvaro med upplevelser.

Utenatt – en natt under stjärnorna
Forskningen visar att vi sover som bäst när vi har det svalt. Att sova ute under stjärnorna och att andas den krispiga luften är som massage för själen.

Familjeäventyr – sova under stjärnorna
Ta med familjen på ett äventyr i skogen. Forskningen visar att barnen slappnar av mer till naturens ljud. Ni kommer gungas till sömns i hängmattorna.

Mindfulness/Meditation
Har du någon gång kommit på dig själv stående framför kylskåpsdörren med en påse chips i handen, utan att veta hur du egentligen hamnade där?

Ergonova Gungstol
En lugnande upplevelse där gung och musikprogrammen är anpassade till varandra och bidrar till en djupgående återhämtning av kropp och själ.

Natur SPA
En halvdag i den läkande och återhämtande naturen.