Massage och hälsovägledning

I vår massagesalong hade vi inget ordentligt kök när vi flyttade in och tänkte att vi nog klarar oss utan. Vi hade ett rum som var mer som ett tvättrum med en diskho så vi hade vatten att ta men ingen spis eller ugn. Det går ju ganska bra att klara sig på en mikrovågsugn och kaffekokare så länge man har vatten tillgängligt. Vi kände däremot att detta inte passade med allt runtomkring och inte ingav det lugn som vi önskar ska genomgå allt i vår lokal.  

Därför bestämde vi oss för att bygga ett helt nytt kök. Det blev ett stort projekt då vi hade ett utrymme där inte standardstorlek på köksstommar kunde sättas in och vi var även tvungna att flytta på rör och installera vatten där vi skulle ha den nya diskhon. Den gamla diskhon fick vara kvar och bli till en liten tvättstuga då vi behöver tvätta handdukar varje dag och ibland kan något behöva läggas i blöt.

Vårt nya kök växer fram

Då vår studio ska inge ett lugn och harmoni vill vi även att vårt kök ska hålla samma stil. För att få hjälp med detta tog vi in en inredare som valde ut köksstommar med specialmått som kunde anpassas till vårt utrymme. Köksluckorna blev i en fin lugn grön färg som vi tycker ger en fin harmoni och lugn till vår personal. Till detta har vi inrett med mycket träfärger och växter.

Förutom vår inredare fick vi även ta hjälp av rörmokare habo för att flytta rör så att vi kunde få vår diskbänk där vi önskade.

Ge ert hem ett inre lugn

Slutresultatet är helt underbart och vi kunde inte vara mer nöjda. Och var vill vi komma med detta inlägg? Jo när man tänker harmoni och lugn i sitt liv är det även viktigt att se till att ens omgivning inger detta. Se till att ert hem ger er det inre lugnet. Även om ni går på massage och blir lugna så kommer detta inte att hålla om ni sedan kommer hem och er inredning ger er kaos i hjärnan. Vad som ger dig lugn behöver inte vara samma som en annan. En del gillar och trivs i färgsprakande och olika mönster medan andra blir stressade av det och behöver dova lugna färger. Fundera på vad du trivs med och känns bra när du tänker på din inredning och inte på vad som är inne just nu.